Levering

Levering

Vi tilstræber at alle ordre bestilt på hverdage inden kl. 12.00, vil blive afsendt samme dag, såfremt det er lagervarer.
Største delen af vores sortiment, kan afsendes som alm. pakker, som sker med Post Nord. Som standard levere vi til virksomhedens adresse, men det er muligt at få sendt til anden adresse, f.eks. direkte til en kunde. Dette angives blot under bestillingen. Der er ingen faktura eller andet der angiver virksomhedens pris på varen med i kassen.

På alle varer, der kan sendes som almindelig pakke er der fragtfri levering ved køb for 1.000 kr. ekskl. moms. Ellers tilskrives der fragt på 60kr. ekskl. moms.

Større varer – volumevarer – det gælder f.eks. billedrammer fra 50×70 cm og op, fotobaggrunde og projektorlærreder, kan kun sendes på palle eller som volumelevering. Her gælder der andre regler for leveringsomkostninger.
Baggrunde og projektorlærreder koster altid 225 kr. ekskl. moms for den første kasse og derefter 50 kr. ekskl. moms pr. efterfølgende kasse, der leveres samtidig.

Rammer, der skal sendes på palle, koster som udgangspunkt 300 kr. ekskl. moms i fragt. Derfra modregner vi 10% af det beløb, som der købes rammer for.
Dvs. bestiller du rammer for 1500 kr. ekskl. moms, koster det 150 kr. ekskl. moms for levering (10% af 1500 kr. = 150 kr. – Grund fragt 300 kr. – 150 kr. = 150 kr.). Køber du for 3000 kr. ekskl. moms rammer, er der fragtfri levering.
Det er naturligvis muligt at bestille øvrige varer, til levering sammen med en rammeordre, men disse vil ikke have indvirkning på fragtprisen.
Volumepakker/paller levers med Danske Fragtmønd.

Det er også muligt at afhente bestilte varer på vores adresse, Danmarksvej 32C, 8660 Skanderborg.