SWISS GO SMART UR ZUG KIDS BLÅ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SWISS GO SMART UR ZUG KIDS BLÅ

Simpelt smartur med et sjovt og barnligt design på urskiverne. Et godt ur til barnet der skal i gang med at lære klokken, eller endnu har stort behov for en masse avancerede funktioner på uret. 

Foruden klokken, holder uret styr på antal skridt barnet tager – og der går hurtigt sport i at nå det fastsatte mål for antal skridt pr. dag – eller slå rekorden!

favorite_border Tilføj til favoritliste

 

Download PDF

Uret er opbygget med store ikoner, der tydeligt indikerer hvad funktionen gør – f.eks. med symboler til sport der viser om det er gang, løb eller cykling, så kan barnet endnu ikke læse, er de alligevel hurtig fortrolige med brugen af uret. 

Til uret hører en særlig app til kommunikation mellem ur og telefon – har barnet ikke sin egen mobil, kan det nemt tilsluttes til en forældres mobil – også uden at barnet så pludselig har adgang til data fra den mobil. 

Indstil alarmer – f.eks. til hvornår barnet skal ta’ hjem fra sfo, eller opsæt ugentlige, tilbagevendende påmindelser om at det er tid til at ta til fodbold – kunne f.eks. være hver mandag og onsdag kl. 17.00

4 skærmdesign i børnevenligt udseende

Notifikationer om beskeder og info fra andre app

Skridttæller

Pulsmåler

Sportsaktivitet

o Gang

o Løb

o Trekking

o Cykling

Søvnovervågning

Stopur

Musikkontrol 

Påmindelse om at bevæge sig

Alarm

Vejrudsigt

Kameraudløser

Termometer (hud overflade og kropstemperatur)

Vandtæt (1 meter i 30 min)

Swiss Go
10995
8420233001803
    iPhone - Smartur mister forbindelsen/nulstiller/ingen notifikationer