Mode 360

Kort demo video af hvordan Mode 360 produktfotografering virker

Med Mode 360 kan du opnå:

  • Automatisk fritlægning – Det billede du præsenteres for på computeren er allerede fritlagt og kan gemmes uden baggrund eller der kan tilføjes en bestemt farvet baggrund med det samme. Det er også muligt at få lagt en skygge på produktet, så det virker mere naturligt.
  • 360 graders optagelse – Få nemt billeder af produktet fra alle vinkler og sammensæt det til en 360 graders visning i webshoppen. Ideelt til produkter der har mange detaljer hele vejen rundt, eller f.eks. elektriske komponenter og tilslutninger, hvor det er smart kunden kan se fra alle vinkler. Med softwaren følger der licens til at uploade billederne online og fremvise som 360 grader på jeres egen webshop/webside, såfremt den ikke har det nødvendige software til at kunne generere 360 graders visninger. Har du ikke behov for 360 graders visning, men gerne vil have produktet fremvist fra lidt forskellige vinkler, indstilles dette blot i softwaren, så der f.eks. bliver taget billeder fra 4 forskellige vinkler – helt automatisk.
  • Sammensæt billeder – Skyd flere billeder af samme produkt, med forskellige fokuspunkter og sammensæt billeder til ét. Derved opnår du en høj skarphed over hele produktet – Ideelt til produkter med mange detaljer. Alt arbejdet laves af softwaren – så intet tidskrævende arbejde i Photoshop eller lign. bagefter.
  • Skyd fra flere vinkler – Der kan tilsluttes op til 5 kameraer til softwaren. Har du behov for at få produktbilleder fra flere vinkler, det kunne f.eks. være forfra og ovenfra, kan disse skydes samtidig og dermed kan der spares tid ved at processen ikke skal køres flere gange.